top of page
FilmerRufus.jpg

Kun i 2024

Få 30% Rabat 

Videograf

I omkring 15 år har jeg filmet og lavet historier i levende billeder og været et såkaldt selvkørende "one-woman-band", primært til DR og TV2. Og uanset om det var USAs Ambassadør Rufus Gifford, der blev gift med sin mand Stephen eller et maharaja bryllup i Indien, der varede i 5 dage, er mit fokus på at skabe en nærværende fortælling og fange de små øjeblikke og reaktioner, der kan mærkes. Jeg går ikke efter det opstillede og instruerede, men synes at virkeligheden og det, der sker mellem mennesker er det smukkeste og mest interessante.

Til jeres bryllup vil jeg derfor gå dokumentarisk til værks og fange alle de små og store smil og nervøse blikke, der findes på sådan en dag, så det ikke blot bliver et perfekt glansbillede, men JERES historie filmen kommer til at vise. Og så selvfølgelig en masse smukke og stemningsfulde billeder, samt de vigtige taler med lyd. Jeg laver aldrig foto og video samtidig, da jeg gør det allerbedst, hvis jeg holder mit fokus på én af delene. 

Fordi jeg endnu ikke har lavet nogle bryllupsvideo, men kun har en masse erfaring fra at tage bryllupsfotos og filme en hel masse andre ting, giver jeg  en rigtig god pris i 2024 - mod at jeg til gengæld må have hele eller dele af videoen på min hjemmeside, så fremtidige kunder kan se, hvad jeg laver.

På arbejde med videokameraet i Grønland med USAs ambassadør Rufus Gifford
Videograf bryllup
Videograf indisk bryllup
vidoegraf Afrika
Vidoegraf indisk bryllup
Videograf Grønland
Vidoegraf
bottom of page