top of page

Lidt om mig

Jeg hedder Nelle og det giver mig en helt særlig lykkefølelse at tage billeder, der kan skabe værdi og glæde for andre. Jeg elsker æstetik, lys og smukke farver og min ambition er altid, at jeres bryllupsbilleder skal være mere end bare en masse fotos fra dagen - de skal være små poetiske øjeblikke, der fremkalder minder, følelser og gerne et smil på læben. Min stil er dokumentarisk og jeg elsker at fange de små følsomme, personlige eller humoristiske situationer, der ikke er opstillet. Det smukke for mig ligger ikke i det perfekte, men i det, der kan mærkes og føles ægte.

 

Jeg har været tilrettelægger og fotograf i TV-branchen i mere end 12 år og har lavet utallige dokumentar- og reportageprogrammer i hele Verden til DR og TV2, så jeg er god til at fortælle historier og tale med mennesker - men samtidig være "usynlig", når kameraet ikke skal tage fokus. 

Jeg har stor erfaring med at filme og fotografere alt fra landets mest kendte ansigter til folk, der aldrig har stået foran linsen før og jeg lægger stor vægt på at være nærværende og møde alle mennesker, hvor de er. Jeg går altid langt for at levere det bedste resultat og min fineste opgave er at gøre jer trygge, så I bare kan nyde og være fuldstændigt jer selv på jeres bryllupsdag. 

Jeg har længe dyrket min passion for det mere kunstneriske fotografi, hvor jeg har brugt mange år på at finde min egen stil. Jeg elsker at tage analoge billeder, da de har en helt anden følelse og personlighed end de digitale, så jeg tilbyder også altid billeder på film. Udover at være uddannet TV-tilrettelægger fra DMJX har jeg taget en et-årig fotografuddannelse i Berlin, en et-årig master i portrætfotografi, master classes på Fatamorgana og World Press Photo i Amsterdam og så har jeg udstillet flere gange. 

Til daglig elsker jeg at cykle og komme ud i naturen og bor i Brønshøj med min kæreste og bonussøn. 

Nelle Renberg

Kontakt 

Nelle Renberg

Degnemose Allé 29 B st 1

2700 Brønshøj

nellekristine@gmail.com

Tlf: 60 75 98 31

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

bottom of page